cuti cuti sabah:)

Published by suezen under on 5:47 PM
uhuh...laem plak menyepi..blog sendiri aku update..blog yang nih x terupdate. Nway..skang nih we are looking forward to KK soon...tinggal 2 minggu lagi kot. So far yang join vacation kali ini ialah 9 orang lah kot termsk aku kan..huhuhu....ini adalah peserta2 itu....:D....ahaks..


....mereka semua adalah tak sbr tuk g bercuti. So far..the mastermind is me..sebab tempat asal aku kan..of coz lah aku.....hahahha.....aku takde tempat nk bwk dorg sebenarnyer, .planning je lebih..x taw jadi ke tak planning tuh..sebab hotel kat ranau aku x book lagi kan. hahahah..biarkan mereka..tdo di dalam keta saja..ahaks..:D...plan2 tuk kat kk nnt aku update k...hehe. Cant wait for that...hopefully they are satisfy with the acticity that i had planned:D

ps::keira i curi ur picture okeh..ahaks

6 comments:

Ira Azeera said... @ May 7, 2009 at 3:49 PM

patut la mintak pic ni:P siap kene padam2 lg.. :P

suezensuzanna said... @ May 7, 2009 at 4:35 PM

hahahahha..thats y...siap padam2 lagi..kiter tambah satu rectangle then buat layer br..ahahhahhaha

putdianas said... @ May 7, 2009 at 10:53 PM

hahhahaha mcm american top models lak :P yeah can't wait nk g sabah ni... my cuti da diluluskan :D happy giler....

sOfia ^_^ said... @ May 11, 2009 at 8:37 PM

yeah..i cant wait any longer!!..hehehe..

uwie said... @ May 11, 2009 at 10:13 PM

good job..
c u gurls soon..insyaALLAH..

Ira Azeera said... @ May 15, 2009 at 1:12 PM

counting the days~! :D

Post a Comment