Plustick dan family!

Published by suezen under on 11:47 AM
haa amik ko..sawang yg x tertanggung. .....ngehhhh...ok. sebab mcm dh stress sgt keje...so let me update the blog. since our last post on 2011.....until now br nk update. korg rasa??? ntah ade ke x reader...tp xperlah....lets keep this blog as plustick punyer diary ok!...

so...this year 2015, 2 org ahli plustick br je deliver.....keira and lil....congrats!!!!!....so..sila lihat picture di bwh yer!

so thats the twins......


and i should post gmbr baby keira...tp...nnt lah minta permission dolu. yg gmbr twins ni sebab mak nyer dh mskkan dlm ig...makanya...kita curi jaaa...

oh by the way.....plustick junior skrg dh rmi ok. mcm from our last entry ada batrisya je kan..and picha pun gmbr wedding lily...melampau sgt x update smpi skrgg. lol. lily pun anak nk masuk tiga. anak aku pun dh 5 thn ok by end of year ni.

so....ini kami semua  dengan junior2 plustick!....

k.dila with batrisya and ryan (pun dh masuk 2 org eh)



ririe with  (pun dh msk 2 org....)



keira with muaz





si muaz! sbb gmbr muaz yg kt atas tu xnmpk kan...so aunty post gmbr ni yer

lil with akid and indah jelita...kemain nama....

auww sejuk hati tgk akid....



jue with tobby




me with alisya



ini team mak2 yer...

ini power girl gojes!


kak put!

k.has @ mama


pia with ila!!!!!

and myra!....paling jauh...tp dekat dihati gituuuu

sume ni gmbr latest ...i doakan moga bertemu jodoh yg baik yer kawan2.....jgn kelam kabut nk kahwin....seek for quality bukan quantity....(apa kene mengene tu)...ok. Thats all for now...itu je kot nk update...nnt when im free i will update pasal family day kami dekat cameron. gituuu....









Blog da bersawang....

Published by mamamia under on 1:53 PM


assalamualaikum....

Sunyi jer blog nie agak lama kan sebab masing2 punya blog pon tak hupdate2... sekadar cebisan banyak dah hal yang berlaku..sekitar 2010...semakin ramai yang bertunang dan semakin ramai yang kawin...

Ahli plustick jer dah tiga org melangsungkan perkahwinan sue, lily and riri... and next will be ira... we tak sabar tunggu bulan 5 tahun depan.. dan kami sudah ader 2 junior plustick seorang bernama Fatin nur Batrisya dan sorang lagi Alisya Qaisara... mereka sanagt comel geram... nak geget....

So far tak der percutian yang besaran lagi setakat nie jarang jugak dapat kumpul semua dalam satu masa mesti ader yang takder...insyallah tahun depan dapat meluangkan masa lebih banyak bersama2 amin....(moga..moga) .... rindu masa cuti kat melaka.....bila nak repeat semua ader and u oollss rawk....luv u girls n ur junior.....

Mengharapkan pada tahun 2011 akan mengeratkan persahabatan kami ..u olls are my lovely.... sista...


...miss u alls already......

Our Open House

Published by Myra under on 9:53 PM
Assalamualaikum WRT WBT

Wah, rasa mcm dah lama sgt tak update blog nih. Di antara cerita2 best yang berlaku sejak entry yang sblm ni ialah, Team Plusticks telah meng-organise satu event besar. Besar la jugak. First in history, dan insyaAllah akan diteruskan untuk masa2 akan dtg. Kite jadikan tradition la eh korang!

Anyway.. Plusticks telah mengadakan satu openhouse besar-besaran bertarikh 17 October 2009. Tarikh ni keramat. Hahha.. before you guys get the wrong idea, tarikh ni keramat coz this was the day I came back from Australia. The catch is, takde sape yang tahu kecuali Sofia and Ju. They were my partners in crime :D Hehhe..

Untuk mengetahui lebih lanjut ttg apa yang berlaku pada hari itu, meh kite tengok video ni sama2. Takde la hebat mane video ni, but hopefully everyone enjoy.

Dedicated to my friends, my sisters -- The Plusticks. Love you all so much!



Convocation vs Tunang

Published by suezen under on 12:45 PM
Wah..agak terabai blog nih kan no update..huhuhu.. btw..just nk share on last weekend.. is pia nyer convocation... so me, kak put, k.has n jue buat suprise..while lily mmg dh ader kat sane ok..:).. yerlah dia kene lah pegi sebab amir nyer konvo jugak:)...ahaks

but..yeah..we made it...berjaya wat pia surprise sampai dia menggigil..huhuhu....so here some pict during the convocation:)

me, kak Put, Jue n K.has(tiada dlm gambar)

we, terpancar kebahagiaan di muka pia


gambar nih agak kelakar


the couple...dh grad..so now leh kahwin..yayy mkn nasi minyak...:D
yeah talkin bout the nasi minyak..tak lupe jugak kepada ririe yang dh melangsung kan pertunangan bersama alan..during last ari raye.. she's look so stunning waktu tuh..hehhe here some pict from her:)...sgt natural..but glowing..seri org nk bertunang kan:)


Photo Entry

Published by Myra under on 12:13 PM
Assalamualaikum WRT WBT

Hi all.. Here's just a few pictures for your pleasure. Enjoy!