Blog da bersawang....

Published by mamamia under on 1:53 PM


assalamualaikum....

Sunyi jer blog nie agak lama kan sebab masing2 punya blog pon tak hupdate2... sekadar cebisan banyak dah hal yang berlaku..sekitar 2010...semakin ramai yang bertunang dan semakin ramai yang kawin...

Ahli plustick jer dah tiga org melangsungkan perkahwinan sue, lily and riri... and next will be ira... we tak sabar tunggu bulan 5 tahun depan.. dan kami sudah ader 2 junior plustick seorang bernama Fatin nur Batrisya dan sorang lagi Alisya Qaisara... mereka sanagt comel geram... nak geget....

So far tak der percutian yang besaran lagi setakat nie jarang jugak dapat kumpul semua dalam satu masa mesti ader yang takder...insyallah tahun depan dapat meluangkan masa lebih banyak bersama2 amin....(moga..moga) .... rindu masa cuti kat melaka.....bila nak repeat semua ader and u oollss rawk....luv u girls n ur junior.....

Mengharapkan pada tahun 2011 akan mengeratkan persahabatan kami ..u olls are my lovely.... sista...


...miss u alls already......

3 comments:

juez said... @ January 3, 2011 at 2:56 PM

huhuhuh ada jugak post ek..i tot mcm da tenggelam timbul je blog ni..since smua pon bz..huhhuhu

mcyah_vespa said... @ April 9, 2012 at 5:27 PM

nice..already follow u...follow me back dear :)

http://mcyahvespa.blogspot.com/

Ania said... @ December 27, 2014 at 12:52 PM

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

Post a Comment