we are back!!!!!

Published by suezen under on 4:15 PM
ok..memandangkan terlalu lame blog ini tidak berupdate, saya dengan berbesar hati ingin mengupdate nya....kuang3x.....hehe..gile kuase jap...ohyer, selepas blk dr melaka ari tuh mmg langsung x berupdate sampai skarang kan. Sape2 yang nk tgk gambar2 ke melaka itu, maka diharuskan klik disini, atau pun melihat facebook kami.

Ohyer, masih belum terlewat untuk mengucapkan selamat hari jadi kepada diri sendiri 28 Feb(its too late ok) and selamat hari jadi buat Sofia (april fool)....ahaks........happy besday to us....moga panjang umur n many2 more to come kan pia.

Di atas kesempatan ini, ingin mengucapkan trime kasih buat kamu...kamu dan kamu semua sebab menyediakan majlis mkn2 di restoran k.ita....:D...hehe..more detail boleh klik disini ok..:D...so post yang seterusnya ialah tunggu....stay tume ok.....:D...kuang3x

7 comments:

Ira Azeera said... @ April 7, 2009 at 5:14 PM

ni la die.... budak yg keje tapi xde keje... :))

putdianas said... @ April 7, 2009 at 10:51 PM

hahahah tul tu ira... untung r sue xde keje tp berkerje :P

erm da lame blog ni terbenti camtu je so mari kite beramai2 membgnkan blog ni. blog ni bkn je tuk our job jer tp about all plustick :D

p/s: Happy belated birthday kt Susantie (belated yg da lame) & Sofia :D

suezensuzanna said... @ April 7, 2009 at 11:05 PM

yer yer....mari kita bangun kan blog kita..promote kan blog ini...:)...eh jap jap..sape kate takde keje..isk isk

LeeSlimShady said... @ April 8, 2009 at 3:07 PM

apa saja la korang niee....

LeeSlimShady said... @ April 8, 2009 at 3:11 PM

kalau macam boleh la berkenalan dengan korang semua ekk...

Ira Azeera said... @ April 8, 2009 at 4:53 PM

bile nak menggedix lg ni?????

mamamia said... @ April 16, 2009 at 8:00 PM

jomm..saya rindu kat anda semua..sori hari tuh tak dapat ......maaff

Post a Comment