Happy Holidays!

Published by Myra under on 12:03 PM
Nampaknye tinggal brape hari lagi Cuti-cuti Sabah dah nak mula. Adoii.. Jelesnye akuuu!!

Minta maaf pada kawan2 sbb mira tak dapat join sekali cuti2 ni. 30hb ade kenduri, 31hb ade dua kenduri and hari yang sama satu family balik Kelantan. Almaklumlah cuti sekolah. And I HAVE to balik Kelantan jugak coz time raya tak sempat nak balik. Time tu dah nak kene prepare for what is to come, InsyaAllah kalau Allah izinkan. Doakan for me ok.

Bile la nak bercuti ngan you all lagi. Lepas ni lagi la susah nak jumpa isk isk :( Sedih tau.

Ok, lupakan sedih2 dulu. Mira nak wish everyone yg pegi Sabah ni Happy Holidays! Jaga diri, jaga maruah, ingat2 kami yg kene tinggal ni selalu. Jgn lupa amik pictures banyak2 so kitorg lagi jeles nanti. Papehalpun, have fun guys! Luv you and miss you always.

5 comments:

budak kampung online said... @ May 25, 2009 at 1:53 PM

bercuti di kelantan tak best ka??

Myra said... @ May 25, 2009 at 2:02 PM

eh mesti la best. Haha.

cuma explain kenapa tak boleh join cuti-cuti sabah =)

sOfia ^_^ said... @ May 27, 2009 at 2:22 PM

hehehe....insyallah nnt ade rezeki kite same bercuti kay myra...ade rezeki lebih..ke oversea lah kite..mane tau jemuk2 myra ke...ooppss...suprise... :PP

ketuk_angel said... @ May 29, 2009 at 12:34 AM

wah... what a nice combination... baguih no idea kongsi blog nih... keep a good work..

suezensuzanna said... @ June 8, 2009 at 5:08 PM

wah.......i like..buat suprise kat luar negara plak...:P

Post a Comment