....Rawang...

Published by b2gether under on 2:21 AM
Assalammualaikum n salam sejahtera all..bertemu kembali... ^_^ dis time job we all kat Rawang n we all cover majlis pernikahan yg sgt2 simple...Majlis Pernikahan Nana n ..... photographer utk job ni adalah..jeng jeng jeng....seperti berikut :D...kami terdiri dr..Cik Put...Cik Ila..n Cik Pia...
Majlis pernikahan ni berlangsung pada 19 July 2008...n job kali ni sgt2 simple n easy :D... ok pada pagi 19 July 2008...kami bertiga ke umah pengantin perempuan utk snap a few shoot make up...tup tup tup...around 1030am...siaplah pengantin nye...so kami sume pun bergegas ke masjid berdekatan where berlangsungnye akad nikah...
Ha..mase sampai kat masjid ni ade memories skit..mane tak nye pengantin lelaki gugup sgt siot(but tu normal la kot)...heheh but sume tu pengalaman kihkihkihkih...siap org sekeliling pengantin lelaki back up utk jawap soklan2 tok kadi(tok kadi die garang arr)..hehe.. :P then abis akad nikah....we all pun snap lah pic mempelai...sane sini...tp malangnye...en pengantin lelaki ni...ssssssaaaannnggggaaattt pemaluu......mau tak nye...every pic we all ambik die xmo pandang camera..aiyo...die pandang lantai...hehehe...pemalu bak semalu sungguh :D... jenuh lah mak cik2 keliling (n we all jugak) suh die tgk camera..."ok..tgk sini...1..2..3.." bile "3" je die tgk lantai.. :D:D:D..nasib baik digital...klu film..rugi dh akak dik oii...heheh...lamo gak le we all kat masjid tu.....
Then around 12...kami dh ade kat umah pengantin pompuan...nak shoot next scene..hehehe.. mase kat umah pun mcm tu gak "3" je pengantin lelaki pandangan lantai...hehehe...tp we all berusaha gak la utk dpt kan pandangan mahal pengantin lelaki tu...nasib baik pengantin perempuan ok supporting...:)
After dh abis shoot ngn sume family...we all ke bilik pengantin utk scene pengantin perempuan in 5 diff dresses...aiyooo....letey babe...hehehe..tp kami gagahkan jua...we all siap buat demo "pose" utk pengantin :D...so drg leh phm ape yg kami mahukan :D.... dr pose atas katil (no blue2 kay) sampai lah kat tangga umah :D...hehe...then abis je ke5-5 baju tu....we all pun gi lah turun isi perut yg dh berdangdut....hehehe...next plan we all nak ke outdoor...so makan pun mcm race f1.. sbb nak keje mase...skali pengantin lelaki xmau plak...isk isk isk...so we all ikutkan saje... ^_^

So nilah a few pic from pegantin dr Rawang...

aksi di tangga...

pengantin ngn bj yg ke 4 (kot)

pic after akad nikah..

Untuk melihat lagi gambar2 pengantin ni sila layari http://b2gether.fotopages.com/ . enjoy ye..

3 comments:

putdianas said... @ December 27, 2008 at 12:57 AM

huhuhuhu mmg pengalaman yg xley lupe... mencabar job kt rawang ni but kami berjaya mengharunginya dgn tenang huhuhuhu...
keep it up gurls ;)

iela said... @ December 27, 2008 at 12:59 AM

huhuhuhu memang menguji kesabaran seh pengantin lelaki nih...sakit jiwak gue dibuatnya...punyerrrla pemalu..mengalahkan pompuan...apa pun b2gether berjaya menyempurnakan tugas...cayalah! kepada client tahniah...dah kawin dah...malu-malu pun dah kawin...i ni yg x tau malu x kawin-kawin...hahahahahahha ;)

NedDy said... @ March 31, 2009 at 10:52 AM

NZ ?? ermm itu depan ofis neddy jerk tuh.. klu korg nk g kumpul kt ctu gtau k. neddy nk g skodeng da'plustik nih..ahaks.:)

enjoy..!!

Post a Comment