Introducing........

Published by b2gether under on 5:12 PM
Introducing "Da' Plusticks" members.... ^_^

(click to enlarge picture)
"Da' Plusticks" terdiri dari 11org wanita perkasa yg mempunyai pelbagai kebolehan..hehe.. "Da' Plusticks" member adalah sahabat sekelas semasa zaman Degree n mereka stdy in Multimedia field... Terwujudnye "Da' Plusticks" kerana mereka sering kali bersama2 dlm membuat keje2...hangout....planning for any project... wut else?? mcm2 lah...da best part is, mereka ni boleh jadi Plustick.. means mereka akan pura2 paham jika sesuatu cerita atau hal itu mereka tak paham sebenarnye demi menjaga hati kawan2 yg lain...hahaha :D
Hobi "Da' Plustikcs" yg paling ketara n jelas adalah BERGELAK KETAWA...tp mereka bergelak ketawa yg hanye melibatkan members "Da' Plustics" saja...tiada unsur2 gossips n ngumpat2.. ;) mereka ni klu dh jumpa n kumpul boleh lupe sekeliling..kecuali ade insan2 yg sedap mate memandang lalu..hahaha..imagine mereka penah duduk berborak dr kol 6ptg sampai 1130mlm..gile xgile lah.. tempat yg penah jadi sasaran mereka utk berborak pjg adalah NZ..mamak2 kat situ dh kenal sgt ngn drg ni...sumetimes drg akan ajak classmate mereka yg lain so jadi gamat lagi lah restoran mamak tu..kihkihkih
Antara xtvt "Da' Plusticks" selain berborak..drg slalu planning utk holiday..n alhamdulillah kerap juge lah holiday nye menjadi..:D :D nak kate holiday mane paling best..sume bagi mereka adalah paling best coz ade each other.. ;) party..picnic...game...movie...karaoke..badminton..suprise party..private party...ladies nite..sume tu jadi fav drg..hehe..

SO ALL DA BEST GIRLS.. *Wink...wink...

8 comments:

Myra said... @ December 21, 2008 at 9:42 PM

babe, kenapa nama n gambar tak sama? Mmg u saje buat mcm tu ke

b2gether said... @ December 22, 2008 at 1:52 AM

yeah..saje je.. ;) it shows kite owning each others...hehehe

has said... @ December 23, 2008 at 8:30 AM

huhuhuhuh..pandai nyer...

sOfia ^_^ said... @ December 25, 2008 at 10:21 PM

hehe...hi jue :D :P

putdianas said... @ December 27, 2008 at 1:01 AM

so cool r ur idea tu... i like ;)

iela said... @ December 27, 2008 at 1:03 AM

comelllah iela tu...muahhhh ;)

sOfia ^_^ said... @ December 27, 2008 at 1:35 AM

hehe..boleh wat puzzle ni :D

mikemurano said... @ January 29, 2009 at 9:41 PM

lotak laa muko den skali..

Post a Comment